Tervetuloa aitojen ja laadukkaiden tee -makujen terveelliseen maailmaan.

Hei ja hienoa, että olet löytänyt Aito-Tea -sivustolle, jossa tarjoamme kotitalouksille ja yrityksille laadukkaita ja hienoja tee elämyksiä, joihin sisältyvät vihreät-, yrtti- ja matcha teet. Kaikki teet olemme valinneet huolella ja testanneet tuotteet ennen kuin olemme hyväksyneet niitä valikoimaamme. Aito-Tea yrityksen ideana on, että meiltä löytyvät niin maustamattomat kuin maustetut vihreät teet sekä hienot yrttisekoitukset ja aito japanilainen matcha tee, joiden terveysvaikutukset on tunnettu jo vuosituhansien ajan.

Kaikki tuotteet on valittu hyvinvointi edellä -näkökulmalla. Haluamme tarjota terveyteen ja hyvinvointiin positiivisesti vaikuttavia vaihtoehtoja, esimerkiksi yrityksille liikelahjoiksi ja kotitalouksille päivittäiseen käyttöön terveyden ylläpitämiseksi.

Nykyään on hienoa, että omasta terveydestä ollaan tietoisia ja omalle keholle halutaan tarjota laadukkaita ravintoaineita, joita elimistö tarvitsee voidakseen hyvin. Tee jos mikä on todellinen superjuoma, josta on tunnistettu 500 eri ainesosaa, joista terveyden kannalta erityisen hyviä ovat flavonoidit, teen vitamiinit kuten C, B1, B2 ja K sekä mineralit magnesium, kalium ja fluori. Flavonoidien vaikutus elimistössä on suojaava ja ne ehkäisevät soluissa vanhenemismuutoksia.

Nykylääketiede on pystynyt todistamaan teen todellisia terveysvaikutuksia, joihin on uskottu jo vuosituhansien ajan. Alunperin teetä alettiin juomaan Kiinassa juuri sen terveysvaikutusten takia. Nyt tiedämme, että säännöllinen teen juonti ehkäisee muun muassa sydänsairauksia, alentaa kohonnutta verenpainetta ja kolesterolia, vahvistaa verisuonten seinämiä ja hidastaa niiden kalkkeutumista sekä pienentää verihyytymien muodostumisriskiä ja riskiä saada sydäninfarkti. Lisäksi erityisesti vihreä tee ehkäisee ylipainoa ja auttaa selluliittiin sen aineenvaihduntaa kiihdyttävän ominaisuuden avulla. On myös löydetty viitteitä, että säännöllinen teen nauttiminen ehkäisee joitakin syöpiä, uupumusta ja Parkinsonin tautia.

On siis hurjasti erilaisia hyviä syitä aloittaa säännöllinen teen juonti tai jatkaa sen päivittäistä nauttimista. Teen avulla rytmität myös kivasti vuorokauden kulkua. Päivä on miellyttävä aloittaa maustetulla tai maustamattomalla vihreällä teellä, jossa on hieman kofeiinia, joka herättelee mukavasti uuteen päivään. Päivällä ruoan jälkeen tee toimii tehokkaana ruoan sulattajana ja auttaa jaksamaan iltaan asti. Kiireinen päivä onkin ihana lopettaa rentouttavaan hetkeen tuoksuvan ja kofeiinittoman yrttiteen parissa, joka valmistelee hyville yöunille.

Tervetuloa vielä kerran Aito-Tea yrityksen sivuille tutustumaan teelaatujen hienoon maailmaan.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Soita 000 000 0000