Aito-Tea: Matcha tea

Miksi juoda Matchaa? – 5 todistettua terveysvaikutusta

Matcha tee on ehdottomasti yksi maailman terveellisimmistä juomista, josta voit perinteisen kuuman teen lisäksi tehdä myös smoothien, käyttää leivonnassa ja ruoan laitossa. Sen terveysvaikutukset perustuvat poikkeavaan kasvatusmenetelmään. Ennen teen poimimista teepensaat peitetään, jolloin pensaiden kasvu hidastuu. Tällä menetelmällä saadaan aikaan se, että lehtivihreän muodostuminen kiihtyy. Kun nautit Matchaa, niin nautit itse asiassa kokonaisen lehden, etkä vain siinä haudutettua vettä. Yksi mukillinen Matchaa vastaakin 10 mukillista tavallista vihreätä teetä, jos verrataan ravintoarvoja ja antioksidanttien määrää.


1. Matcha parantaa tunnetusti muistia

Matchan sisältämä L-teaniini aminohappo on todellinen muistin ja henkisen välikauden aktivoija. Tämä yhdistettynä kofeiiniin parantaa vaikutusta entisestään.


2. Matcha kiihdyttää aineenvaihduntaa ja edistää laihtumista.

Antioksidantti EGCG yhdessä kofeiinin kanssa tehostavat elimistön kalorinkulutusta jopa 4-10 prosenttia vuorokaudessa. Mikäli toiveenasi on kaventaa linjoja tai saada kokonaisvaltaisesti keveä olo, niin Matchan elimistössä aikaan saama termogeneesi auttaa sinua pääsemään tehokkaasti tavoitteeseen.


3.  Matcha ehkäisee syöpää
Tutkimuksissa on saatu viitteitä, että Matcha tee ehkäisee tiettyjen syöpien, kuten haimasyövän, rintasyövän, ihosyövän ja eturauhassyövän, syntymistä ja tappaa syöpäsoluja.


4. Matcha taistelee sydänsairauksia vastaan 
Matcha laskee elimistössä huonon LDL-kolesterolin määrää ja puolestaan lisää hyvän HDL-kolesterolin määrää. Matcha laskee siten verenpainetta, sydäninfarktin riskiä ja riskiä saada sydänkohtaus.


5. Matchalla parannat ja ehkäiset autoimmuunisairauksia
Matchan sisältämä EGCG antioksidantti laskee ja ehkäisee elimistön tulehdustilaa, alentaa kipua sekä lisää T-solujen aktiivisuutta, jotka alentavat soluissa autoimmuunisairauksia.
Aito-Tea yrityksen sivuilta löydät aidon ja alkuperäisen japanilaisen Matchateen, jonka avulla edistät terveyttäsi lukuisalla eri tavalla, pudotat tehokkaasti vyötäröltä muutamat häiritsevät liikakilot sekä annat itsellesi lisää energiaa ja jaksamista päivittäiseen arkeen. Tutustu valikoimaan tämän linkin kautta, jätä helposti tilauksesi ja elimistösi kiittää sinua.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Soita 000 000 0000