Inkiväärin uskomaton vaikutus terveydelle ja elimistön vastustuskyvylle

Kaipaatko apua talven tulevalle flunssakaudelle? Miten ne piinaavan kiusalliset ja toistuvat flunssat oikein pystyisi välttämään tai ainakin minimoimaan niiden keston? Ota avuksesi inkivääriä sisältävät teet, sillä onhan inkiväärin terveysvaikutukset tiedetty jo kautta aikojen. Terveydellisistä syistä johtuen inkivääriä on viljelty ja nautittu useiden tuhansien vuosien ajan Intiassa ja Kiinassa.

Inkiväärillä voi parantaa terveyttä usealla eri tavalla. Inkiväärin tiedetään muun muassa vähentävän tulehdusten ja infektioiden määrää, auttavan pahoinvointiin ja tukevan vastustuskyvyn luonnollista toimintaa. Lisäksi inkivääri auttaa verenpaineen laskemisessa, helpottaa nivelrikosta johtuvaa kipua ja auttaa urheilun jälkeiseen lihasten palautumiseen. 

Aito-Tea yrityksen valikoimasta löydät inkivääriä sisältävät teet, joissa inkivääriä on yhdistetty muihin terveellisiin raaka-aineisiin kuten porkkanaan, sitruunaan ja mangoon. Lisäksi löydät teepaketeista Inkiväärin voima -tuotteen, jonka jokaisessa teessä on inkivääriä yhtenä pääainesosana. Inkiväärin avulla parannat siis vastustuskykyäsi, jaksat ja voit paremmin sekä annat elimistöllesi kokonaisvaltaisesti kauniin olon. 

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Soita 000 000 0000